Geruchten
02 mei 2009 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de BlackBerry Gemini gespot

Ruim anderhalve maand geleden werd deze BlackBerry al eens gespot. Toen zou het nog de 8325 'Gemini' worden. Inmiddels zijn enkele nieuwe foto's van het toestel opgedoken. Volgens deze bron wordt dit echter de 8520 Curve 'Gemini', een typenaam die ook op een van onderstaande foto's terug te zien is.

Nieuwe specs zijn nog nauwelijks bekend. Volgens de eerdere geruchten zou deze BlackBerry onder andere een QVGA display, 2 megapixel camera en WiFi aan boord hebben. Op de foto's mis je misschien de 'standaard' BlackBerry trackball. Die zou in dit toestel vervangen zijn door een 'optische versie'. Meer foto's:

blackberry-curve-8520-3
blackberry-curve-8520-5
blackberry-curve-8520-2
blackberry-curve-8520-4
blackberry-curve-8520-1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.