Geruchten
15 maart 2009 - Ron Smeets

Nieuwe foto's van de BlackBerry 9630

Een dag of tien geleden doken al de eerste plaatjes op van de BlackBerry 9630 (Niagara), een kruising tussen de Bold en en Curve die, gezien de CDMA connectivity voorlopig alleen voor de Amerikaanse markt bedoeld lijkt.

Dit weekend doken nog een paar (wazige) spy-pics van het toestel op bij Boy Genius en CrackBerry. Helaas verder nog geen specs maar op de foto van de achterzijde is wel een camera te zien (zonder MP specs overigens) en een kleiner (smaller) accuklepje dan bij de andere BlackBerry's.

BB-Niagara-1503-b
BB-Niagara-1503-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.