Geruchten
21 september 2009 - Ron Smeets

Nieuwe foto's Sony Ericsson Xperia X3 (Rachael) opgedoken

De afgelopen uren duiken ineens op diverse plekken verschillende nieuwe (wazige) foto's en afbeeldingen op van de Sony Ericsson Xperia X3 (aka. Rachael). Daarbij is ook voor het eerst een witte versie te zien.

Om zeker te weten of deze plaatjes allemaal echt zijn zullen we nog even moeten wachten op de eerste officiele berichten van de Zweeds-Japanse toestel fabrikant. De foto's:

SE-X3-Rumor-2109-b SE-X3-Rumor-2109-c SE-X3-Rumor-2109-a SE-X3-Rumor-2109-d SE-X3-Rumor-2109-g SE-X3-Rumor-2109-i SE-X3-Rumor-2109

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.