Geruchten
25 november 2008 - Ron Smeets

Nieuwe foto's Nokia E75 opgedoken

Ergens in September werd deze Nokia E-Series al eens eerder gespot maar vannacht zijn enkele nieuwe, en ietwat duidelijkere, plaatjes van de E75 opgedoken waarop het toestel te zien is naast de 5800 XpressMusic.

Het toestel zou Nokia's eerste E-Series met een slide-out qwerty toetsenbord moeten worden. Andere specs die genoemd worden zijn een 2.4 inch display, 3.2 megapixel camera en WiFi.

Ben benieuwd of ik dit toestel volgende week in Barcelona ga zien tijdens Nokia World. Zou zo maar kunnen natuurlijk ;-)

Via: DailyMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.