Toestellen
05 juli 2007 - Ron Smeets

Nieuwe foto's en specs van de Sony Ericsson M610 'Lizy'

Ja, er zijn weer een paar nieuwe kiekjes opgedoken van wat de enige echte opvolger van de M600i van Sony Ericsson zou moeten worden, de M610i 'Lizy'.

Net als zijn voorganger, en op de meeste andere foto's die de afgelopen maanden al gespot zijn, heeft de M610i géén camera aan boord en hetzelfde 'tripple-action' keyboard waarbij je met 1 toets twee letters 'bediend' plus een nummer of andere functie.

De specs die bij deze laatste foto's genoemd worden zijn: Tri-band GSM met 3G/UMTS support, Bluetooth, WiFi, FM Radio, een Memory Stick Micro geheugenkaart, een touchscreen display, Jog-Dial bediening en handschriftherkenning.

Ook nu is nog steeds niet bekend wanneer Sony Ericsson de 'Lizy' officieel zal aankondigen, wanneer we hem in de winkel mogen verwachten of wat de prijs zal worden.



Gerelateerde links:
Is de Sony Ericsson 'Elena' toch de M610i?
Sony Ericsson P3i al op komst?
Nieuwe foto van de Sony Ericsson Lizy?
Meer foto's en specs van de Sony Ericsson 'Elena' (M610i)
Sony Ericsson 'Lizzy' gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.