Geruchten
29 augustus 2008 - Ron Smeets

Nieuwe foto's en specs van de Sony Ericsson G705 Kumiko

Na de commotie van enkele dagen geleden over het eventuele einde van Sony Ericsson en de geruststelling van de grote baas dat daar geen sprake van kan zijn is het nu weer tijd voor wat nieuwe toestelgeruchten van de Zweeds-Japanse fabrikant.

Op de foto's hierboven en -onder zou de nieuwe G705 'Kumiko' te zien zijn. Enkele weken geleden was het toestel overigens ook al eens gespot op een Arabisch forum.

Als de a rel="nofollow" href="http://justamp.blogspot.com/2008/08/sony-ericsson-kumiko-live-pics.html">nieuwe geruchten kloppen dan wordt dit een toestel met een 2.4 inch QVGA kleuren display, 3.2 megapixel camera, WiFi, GPS, een bewegingssensor en hetzelfde Java based besturingssysteem als de C905.

Ziet er niet slecht uit, maar ik betwijfel of deze informatie helemaal klopt. Toestellen in de G-series zijn doorgaans low of mid-range modellen en dat kun je van deze G705 met WiFi én GPS moeilijk zeggen. De tijd zal het leren.Gerelateerde links:
Sony Ericsson G705 gespot
Sony Ericsson 'BeiBei' wordt de G702
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.