Geruchten
31 maart 2011 - Ron Smeets

Nieuwe foto's en specs van de HTC Pyramid gelekt

De HTC Pyramid is al enkele keren eerder gelekt. Via het XDA Developer forum zijn de afgelopen nacht weer enkele nieuwe foto's en specs opgedoken.

Zo zou het toestel voorzien worden van Android 2.3 (Gingerbread) en een 1.2GHz dual core processor. Dat laatste werd ook al in eerdere geruchten gesuggereerd. Het 'bewijs' wordt nu geleverd in de nieuwe gelekte kiekjes van het toestel en de systeem-info / instellingen (hieronder).

Verder wordt gesproken over een 4.3 inch qHD display (960 x 540), 8 megapixel camera (en een VGA cam aan de voorzijde), WiFi, Sense 3.0 UI en 768MB RAM. Als dat klopt, het zijn immers nog altijd maar geruchten, dan zijn dit wel specs waarmee HTC de flops van het MWC deels weer goedmaakt, maar dat was met de introductie van de HTC EVO 3D natuurlijk ook al duidelijk ;-))

HTC-Pyramid-Rumor-3103-b HTC-Pyramid-Rumor-3103-c HTC-Pyramid-Rumor-3103-d HTC-Pyramid-Rumor-3103-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.