Geruchten
05 april 2013 - Ron Smeets

Nieuwe foto van een goedkoper BlackBerry 10 toestel gespot

Eind december dook een foto op met een derde BlackBerry 10 toestel, naast de Z10 en Q10. Zo op het eerste gezicht leek dat een goedkoper model te zijn.

Vandaag is een nieuwe afbeelding van dat toestel gespot. Volgens de geruchten gaat het hier om een R-Series model. De opvolger van de goedkopere Curve familie.

Over de specs is nog weinig bekend maar als het inderdaad een instapmodel wordt dan zullen die ongetwijfeld iets minder uitgebreid zijn. BlackBerry heeft enkele maanden geleden al gezegd dat de eerste goedkopere BB 10 toestellen later dit jaar gepresenteerd zullen worden. Afwachten dus maar.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.