Geruchten
15 december 2007 - Ron Smeets

Nieuwe foto van de Z660i gespot

Enkele dagen geleden doken de eerste foto en enkele specs op van wat een nieuwe Sony Ericsson clamshell zou moeten worden, de Z660i of 'Becky'.

Vanochtend zag ik op diverse sites een tweede foto (hierboven) opduiken die afkomstig is van een Thaise Sony Ericsson fansite.

Op de foto is inderdaad te zien dat het toestel in een ultraplat design gegoten is. Bovendien lijkt hij maar weinig op de bekende SE toestelontwerpen van de afgelopen maanden.

Helaas is deze foto ook wazig genoeg om niet met zekerheid te kunnen zeggen of hij al dan niet echt is ;-) Afwachten dus maar weer. . .Gerelateerde links:
Nieuwe Sony Ericsson Z660i clamshell gespot?
Toch nog nieuwe toestellen van Sony Ericsson in 2007?
Bijzondere slider van Sony Ericsson voor Japan
Windows Mobile toestel van Sony Ericsson op komst?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.