Geruchten
19 mei 2007 - Ron Smeets

Nieuwe foto van de Sony Ericsson Lizy?

De eerste foto's van de Sony Ericsson Lizy (of 'Lizzy') doken vlak na 3GSM op.

Aanvankelijk werd gedacht dat het hier ging om het tweede generatie M6XX model, maar sinds de 'soap' rondom de 'Elena' die ook als M610i en zelfs P700i in het geruchtendcircuit opdook en uiteindelijk de P1i bleek te zijn geworden werd alom aangenomen dat de Lizy in de ijskast gezet was, of als afleiding dienst deed.

Nu lijkt het er op alsof Sony Ericsson de 'Lizy' toch verder gaat ontwikklen aangezien de afgelopen uren weer een nieuwe foto (boven, klik voor een grotere versie) boven water kwam.

Bij JustAMP spreken ze over de 'eerste foto' van de Lizy, maar dat is volgens mij dus niet helemaal jusit. Het toestel op deze foto lijkt namelijk verdacht veel op het model dat enklele maanden geleden gespot werd. OK, iets andere kleuren van zowel de case als de toetsen, maar verder is ie vrijwel iedentiek.

Zou dit dan toch een M-series toestel worden? Wellicht zelfs de M610i? Hij heeft inderdaad geen (videocalling) camera aan de voorzijde en als je naar der eerdere foto's, uit februari, kijkt zie je ook dat er geen camera aan de achterzijde zit. Geheel in lijn met de M600 dus.

De foto's van drie maanden geleden:Gerelateerde links:
Sony Ericsson 'Lizzy' gespot
Foto's van de nieuwe Sony Ericsson M610 'Elena'
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Nieuwe foto's van de M610 of P700i
Eerste video en nog meer foto's en specs van de P700i
Meer foto's en specs van de Sony Ericsson 'Elena' (M610i)
Kleiner broertje voor de P990
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.