Geruchten
24 oktober 2012 - Ron Smeets

Nieuwe foto van de Samsung Galaxy Premier

Ruim een week geleden doken de eerste specs en een afbeelding op van de Samsung Galaxy Premier. Vandaag heeft het, inmiddels beruchte, EVLeaks op haar Twitter account een nieuwe live foto van het toestel gepost. De Galaxy Premier zou onder andere uitgerust worden met een 1.5 GHz dual core processor, een 4.65 inch Super AMOLED display en Android 4.1 (Jelly Bean).

Op de nieuwe foto is overigens niet het hele toestel te zien. Wanneer de Galaxy Premier officieel onthuld gaat worden is niet bekend. De 'hele' foto:

Via: Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.