Geruchten
08 augustus 2008 - Ron Smeets

'Nieuwe' foto van de Nokia Tube

Tja, formeel is dit inderdaad een nieuwe foto van de reeds veelbesproken (zie ook de lijst met gerelateerde berichten) eerste Nokia met touchscreen display maar ik kan niet echt zeggen dat er veel nieuws getoond wordt.

De bron durft het zelfs een 'live' foto te noemen maar dat vind ik echt overdreven. Het toestel ligt er immers een beetje dood bij op het kartonnen doosje ;-)

Het wordt hoog tijd dat Nokia de Tube, of XpressMedia, officieel maakt. Helaas heb ik het gevoel dat de Finnen daar nog even mee gaan wachten tot de (verwachte) hype rondom de N96 die binnen enkele weken in de winkels moet liggen, geluwd is. Denken jullie ook niet?Gerelateerde links:
Nieuwe foto's van de Nokia Tube User Interface
Nieuwe foto's van de Nokia Tube uitgelekt
Nokia 5800 XpressMedia in nieuwe Batman film?
Nokia touchscreen toestel nog dit jaar in de winkels
Nokia 5800 XpressMusic op Duitse reclameposter
Nokia N79, N85 en 5800 XpressMedia (Tube) gespot
Nokia 'Tube' wordt de '5800 XpressMedia' ?!?
Eerste foto's van de Nokia 'Tube' Touchscreen Phone?
Nokia's antwoord op de iPhone gespot: de 'Tube'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.