Geruchten
22 juli 2009 - Ron Smeets

Nieuwe foto van de HTC Click

Gisteren doken al twee foto's op van de nieuwe HTC Click. Dit zou, zo luiden de geruchten, een betaalbare Android Smartphone moeten worden.

Vandaag is op een Vietnamees forum een nieuwe, duidelijkere, foto (ze hieronder) van het toestel opgedoken. Helaas is daarop nog steeds geen Android UI te zien. Gezien de aanwezigheid van onder andere een 'Menu'-, 'Home'- en 'Zoek' knop zoals je die ook bij de G1, Magic en Hero ziet, is de kans dat dit inderdaad een Android toestel wordt wel  groot.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.