Geruchten
27 januari 2010 - Ron Smeets

Nieuwe foto van de HTC Bravo opgedoken

Het is niet de eerste keer dat de HTC Bravo opduikt. Het toestel, dat gezien wordt als HTC's eigen variant op de Nexus One van Google (die natuurlijk ook door de Taiwanezen gemaakt wordt) en opvolger voor de razend populaire Hero, is al eerder op foto gezet en we hebben ook al een persfoto ervan gezien.

Dit keer is de bron een Pools Android blog. Zij kregen deze (grote versie hieronder) live foto van de HTC Bravo in hun bezit.

Hoewel de hardware specs van de Bravo nagenoeg identiek zijn aan die van de Nexus One heeft HTC natuurlijk wel het een en ander veranderd. Zo is de trackball vervangen door een optisch trackpad en zal de Bravo voorzien worden van HTC's eigen Sense UI die van de Hero zo'n gebruiksvriendelijk toestel maakt. Het zal mij benieuwen wanneer de Bravo officieel gepresenteerd gaat worden. Ik gok over een week of drie, zo rond 14 Februari, ergens in Barcelona ;-)))

Bron: Android.com.pl

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.