Geruchten
14 februari 2012 - Ron Smeets

Nieuwe foto en specs van de LG Optimus 3D 2 (aka CX2)

Enkele weken geleden doken al eens een paar afbeeldingen van een toestel op dat de LG Optimus 3D 2 (aka CX2) zou moten worden.

Vandaag is er een nieuwe afbeelding gespot, in het wit dit keer, en worden ook enkele nieuwe specs genoemd. Natuurlijk zijn ook dit nog altijd onbevestigde geruchten, maar de mededeling dat de LG Optimus 3D 2 beduidend dunner en lichter wordt dan zijn voorganger zal voor sommigen zeker een even welkom als noodzakelijke verrassing zijn.

Volgens Electronic Times News wordt de LG Optimus 3D 2 een toestel dat 20 gram lichter zal zijn dan zijn voorganger en met 9.8mm is hij ook ruim 2 milimeter dunner dan de eerste Optimus 3D. We zullen het wel zien, in Barcelona, als LG dit toestel daar ten minste gaat presenteren.

De specs de eerder al genoemd werden: een 1.2GHz dual core processor, een 3D NOVA display, een 5 megapixel camera (twee dus), 8GB geheugen, Bluetooth 3.0, NFC en HSPA+ support. Verder wordt nog gemeld dat het toestel, bij de lancering, nog op Android 2.3 (Gingerbread) zou draaien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.