Nieuws
18 augustus 2009 - Ron Smeets

Nieuwe firmware voor de Nokia N97

Nokia is begonnen met de uitrol van de volgende (derde) firmware update voor de N97. Helaas is de update nog niet voor alle toestellen beschikbaar, waaronder ook die van mij, dus kan ik nog weinig roepen over de eventuele veranderingen en verbeteringen in versie 12.2.024.

Kijkend naar de reacties op diverse fora dan lijkt deze nieuwe firmware versie nog niet de (langverwachte) grote update te zijn die Nokia ons voor het eind van deze maand beloofd heeft en waarin diverse grote en minder grote bugs opgelost zouden worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.