Nieuws
01 januari 2011 - Ron Smeets

Nieuwe firmware voor de Nokia C7 op komst

Op de valreep van 2010 heeft Nokia nog een firmware update (verse 012.004) uitgerold voor de C7. Dat wil zeggen dat het updateproces in gang gezet is. Het kan natuurlijk nog even duren voordat alle toestellen de update (die Over The Air te downloaden is) ontvangen hebben. Mijn toestel was in ieder geval, op het moment dat ik dit schreef, nog niet aan de beurt.

Wat er veranderd is aan de nieuwe software (de changelog) is nog niet bekend maar het zal vast iets met finetuning en bugfixes te maken hebben. Niks groots denk ik ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.