Geruchten
22 oktober 2009 - Ron Smeets

Nieuwe firmware update voor de Nokia N900 onderweg?

Het is nog een gerucht, maar op diverse fora wordt al gespeculeerd over de volgende firmware update voor de Nokia N900. Versie V1.2009.41.13 zou binnen afzienbare tijd al uitgerold worden.

Hopelijk zorgt de nieuwe firmware ervoor dat het toestel wat beter te bedienen is wanneer je hem rechtop houdt want dat is nu niet altijd even gebruiksvriendelijk. Enfin, we zullen zien. Op dit moment zijn er i.i.g. nog geen updates voor mijn N900 beschikbaar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.