Nieuws
18 juni 2007 - Ron Smeets

Nieuwe firmware maakt de N73 sneller

Dat is tenminste wat je zo op de diverse forums kunt lezen.

Nokia zelf roept dat middels deze update de performance problemen (traagheid?) en een aantal bugs verholpen worden.

Op zich zou dat eerste, het versnellen van de UI van de N73 al een verbetering zijn waar menigeen al een tijdje met smacht op zit te wachten.

Op sommige forums wordt inderdaad gesproken over duidelijke verbeteringen in de performance van de N73 sinds men de nieuwste firmware geïnstalleerd heeft.

Het verdiend wel de aanbeveling om de forums en andere feedback over de firmware in de gaten te houden voordat je hem klakkeloos installeerd.

Welke bugs verder opgelost zijn is nog niet helemaal duidelijk maar diegenen die een N73 hebben zullen dat snel genoeg zelf kunnen ontdekken.Gerelateerde links:
Windows XP op je N73
Nokia N95 met nieuwste software versie
Firmware update voor de N95 in omloop?
Nokia N73 te traag?
Maak van je standaard N73 een 'Music Edition'
Nokia opent website voor firmware updates
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.