Toestellen
24 januari 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Fashion Phones van Samsung, de L310 en L320

Samsung introduceerde deze week twee nieuwe Fashion Phones speciaal voor vrouwen. De Koreaanse toestelmaker claimde bovendien te weten 'Wat vrouwen willen', maar dat hebben we in het verleden al vaker gehoord en niet alleen van Samsung.

De L310 en L320 zijn beide clamshell modellen maar, als je het mij vraagt, weinig vernieuwend. De L320 (rechts op de foto boven) borduurt qua vormgeving voort op het succes van de E500/570 en de L310 (links op de foto boven) lijkt qua design wel heel erg veel op een van de Nokia L'Amour modellen (7390).

De specifieke dames-functies van beide toestellen beperken zich tot bekende zaken als een boodschappenlijst, parfum-matching en calorieën teller. Ook niet echt spectaculair.

Tot de overige specs behoren onder andere een 2 megapixel camera, Bluetooth, tri-band GSM, GPRS, EDGE, microSD geheugenkaart optie en multimedia speler.

Nog enkele foto'sGerelateerde links:
Design uitvoering van de Nokia 7373
Nokia breidt de L'Amour collectie uit
Nieuwe fashion phone van Samsung
Fashion phones van Samsung
Samsung op de catwalk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.