Toestellen
08 mei 2006 - Ron Smeets

Nieuwe fashion phone van LG

Zo wordt de F2500 althans her en der aangekondigd. Het zou de opvolger moeten worden van de F2400 (klinkt logisch), maar een nieuw toestel dat anno 2006 op de markt komt en voorzien is van een VGA camera slaat volgens ons de plank bij voorbaat al mis.

Daarbij komt ook nog eens dat het toestel welliswaar ook in Europa verwacht wordt, maar voorlopig alleen nog in Taiwan in de winkels zal liggen. Op die manier weten we zeker dat het toestel, tegen de tijd dat ie hier verkrijgbaar is, nauwelijks nog enig opzien zal baren.

Behalve de ouderwetse cam heeft de F2500 ook Bluetooth, een USB aansluiting en MP3 speler aan boord. Er zijn twee displays, een 128x160 pixel TFT versie aan de binnenzijde en een 96x64 pixel OLED aan de buitenkant van de clamshell. Verder zou het toestel nauwelijks verschillen van zijn voorganer.Gerelateerde links:
Fashion GSM's van een Fashion merk
Fashion Phone van Elle
Fashion phones van Samsung
Samsung op de catwalk
Nokia 2650 en 6630 in de prijzen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.