Toestellen
15 juli 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Elle Glamphone duikt op bij de FCC

Ik heb niet echt verstand van mode, maar om nu te zeggen dat deze nieuwste GlamPhone van Elle er bijzonder modieus uitziet? Ik vind in ieder geval van niet.

Wellicht dat het iets te maken heeft met het feit dat het onderliggende toestel en de technologie afkomstig zijn van Alcatel, een fabrikant die de laatste jaren niet bepaald uitblinkt in het ontwerpen van revolutionaire of modieuze (high-end) toestellen.

De nieuwste GlamPhone, wederom een slider, is ook op technisch gebied geen hoogvlieger. Dual-band GSM, Bluetooth (wel met stereo audio support), een 1.3 megapixel camera, microSD geheugenkaart optie en USB aansluiting zijn nog de meest noemenswaardige.Gerelateerde links:
Elle Glamphone slider bij de FCC gespot
Nieuwe Glamphone van Elle op komst
Fashion Phone van Elle

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.