Geruchten
17 november 2006 - Ron Smeets

Nieuwe E-TEN Smartphone op komst

Enkele weken geleden zag ik de langverwachte E-TEN X500 de revue passeren, een complete en relatief dunne Smartphone maar zonder Qwerty toetsenbord.

Het lijkt erop alsof E-TEN van plan is om de tekortkomingen van de X500 direct te tackelen. Het gerucht gaat namelijk dat bovenstaand toestel, een Smartphone met slide-out toetsenbord de E-TEN M700 gaat worden.

Formeel zou de M700 de opvolger moeten worden van de M600 serie, maar dat is een detail. Over de specs is nog niet veel meer bekend dan dat hij GPS en WiFi aan boord zou hebben.Gerelateerde links:
E-Ten X500 smartphone niet mooi maar wel compleet
Nieuwe smartphone van E-TEN?
Mio Pocket Phone met GPS
GPS Smartphone met verkeersinformatie
GPS Smartphone van Samsung
GPS smartphone voor Koreaanse markt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.