Toestellen
18 maart 2009 - Ron Smeets

Nieuwe draagbare Bluetooth speaker van Sony Ericsson

Sony Ericsson heeft gisteren een nieuwe Bluetooth speaker gepresenteerd, de MS500. De meest opvallende feature aan deze speaker is het feit dat hij spatwaterdicht is. Handig als je aan de rand van het zwembad, op het strand of gewoon onderweg op de fiets muziek wilt luisteren.

Op 2AA batterijen (de eerste twee krijg je erbij geleverd) kan het apparaat vijf uur muziek spelen (gestreamd vanaf je mobieltje via Bluetooth).

Wat de MS500 moet gaan kosten en wanneer hij in de winkels ligt werd helaas nog niet bekendgemaakt door Sony Ericsson.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.