Toestellen
21 april 2007 - Ron Smeets

Nieuwe DMB GSM van Samsung met Picture-In-Picture

Meer dan een half jaar geleden kondigde Samsung haar eerste TV GSM (DMB) aan met Picture-In-Picture.

Tijdens de Korean IT Show zal de lokale toestelmaker haar nieuwste model met deze technologie aan de (Aziatische) wereld tonen, de SCH-B710.

Net als vorige zomer vraag ik mij echter ook nu weer af wat het nut is van het halveren van het kijkplezier (voor zover dat al bestaat) op een scherm van zo'n geringe afmeting.

Enfin, de Koreanen en andere Aziaten zullen daar waarschijnlijk heel anders over denken. Meer foto's:Gerelateerde links:
DVB-H toestel van Samsung voor Europese markt
Platste DMB GSM van Samsung
Samsung DMB toestel met PiP
Groen licht voor DMB
LG omhelst DMB
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.