Nieuws
03 augustus 2010 - Ron Smeets

Nieuwe demovideo van de MeeGo UI

Ok, het is nog een 'emulator', maar er is, na de N900 video van begin Juli, weer een nieuwe demovideo opgedoken van MeeGo voor smartphones. Het ziet er veelbelovend uit en ik ben benieuwd waneer de eerste (uitgebreide) testversies op echte toestellen beschikbaar komen om er eens wat diepgaander naar te kijken. Via

UPDATE (15u45): Er is inmiddels een reactie online verschenen van een ex-Nokia medewerker die zeker zegt te weten dat deze video fake, danwel een van de vele concept video's is die vaak in een ontwikkelproces van een product gemaakt worden. Hij is er zo zeker van dat dit in de verste verte niet op de final versie van MeeGo zal lijken dat hij zelfs bereid is zijn eerstgeborene aan de kannibalen te voeren. mmmh, Ik hoop voor hem, als EX medewerker van Nokia, dat ze daar in Finland nu niet ineens gaan denken: "Laten we dit concept eens verder gaan uitwerken voor de definitieve MeeGo release" ;-))) Ach het blijft hoe dan ook leuk om dit soort (wilde) gedahtenspinsels te bekijken en beoordelen, toch?

http://www.youtube.com/watch?v=INVlmjJKXjk

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.