Nieuws
02 december 2012 - Ron Smeets

Nieuwe demovideo van de BlackBerry 10 'timeshift' camera

Toen RIM in mei de Timeshift functie van de BlackBerry 10 camera presenteerde was dat nog best revolutionair, of toch in ieder geval een hele leuke feature. Inmiddels hebben diverse andere fabrikanten al toestellen op de markt gebracht met vergelijkbare functies en wachten we nog, zeker tot februari (2013), op het eerste BlackBerry 10 toestel ;-)

Hieronder kun je nog een nieuwe videodemo zien van de Timeshift functie in BlackBerry 10 camera's. Voor wie het niet weet, je kune daarmee zorgen dat de persoon die je fotografeert zijn ogen altijd open heeft. Gewoon even iets terug in de tijd en het juiste moment vastleggen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.