Geruchten
31 januari 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Dell mobieltjes in Barcelona?

Twee weken geleden was het een analist van Kaufman Bros. die voorspelde dat Dell in Barcelona een (of meerdere) nieuwe Smartphones zou gaan introduceren.

Deze week heeft de Wall Street Journal daar nog een schepje bovenop gedaan. Sterker nog, zij claimen te weten dat Dell prototypes heeft ontwikkeld van zowel Windows Mobile als Android Smartphones.

Het is de derde of vierde keer dat Dell's terugkeer in de Smartphone business 'voorspeld' wordt en vorig jaar gingen ook al geruchten over een samenwerking met Google / Android.

Zoals ik twee weken geleden ook al schreef: We zullen zien. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.