Toestellen
02 september 2005 - Ron Smeets

Nieuwe dag, nieuwe Samsung GSM

Er moet toch een reden zijn waarom Samsung aan de lopende band nieuwe toestellen blijft introduceren. Wisselen ze in Azie wellicht vaker van GSM dan hier? Het zal wel.

Bij sommige toestellen vraag je je wel af wat nu de zin ervan is. Neem bijvoorbeeld de V7400 (niet te verwarren met de V740). Niks nieuws onder de zon. Ultraplat (17mm), 1.3MP cam, MP3 player, Bluetooth, kortom, meer van hetzelfde. Zelfs het typenummer is weinig origineel.

Niet eentje om wakker van te liggen dus. Waarschijnlijk ook precies de reden waarom hij alleen op de Koreaanse markt te koop zal zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314