Toestellen
04 september 2006 - Ron Smeets

Nieuwe creditcard GSM van Samsung

Dit jaar kunnen we, behalve een rits nieuwe Ultra Edition modellen, ook nog de opvolger van de creditcard GSM van Samsung verwachten. Naar verwachting komt ie al in oktober naar de winkel.

De P310 heeft exact dezelfde afmetingen als zijn voorganger, de P300.

De verschillen zitten 'm met name in de camera die van 1.3 naar 2.0 megapixels opgewaardeerd is en de resolutie van het display: 320x240 pixels in plaats van 176x220. Daarnaast is in de P310 ook ruimte gemaakt voor een microSD geheugenkaart

Voor wat betreft het design vind ik in ieder geval dat de P310 er iets minder uitziet als een pocket calculator dan de eerste versie.Gerelateerde links:
De creditcard GSM van Samsung
Bellen met je credit card
T-Mobile komt met eigen Credit Card
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.