Nieuws
19 november 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Cowboys: Tom en Martijn

We mogen vanaf vandaag weer twee nieuwe Cowboys in ons midden verwelkomen: Tom Haagmans en Martijn Derks-Van Oers. Beiden hebben een eerste posting al online staan en zijn dus na hun aanmelding voortvarend van start gegaan. Tom en Martijn stellen zich hieronder zelf even aan jullie voor.
Welkom Cowboys!

Tom Haagmans:

Niet alleen heb ik als consument al jarenlang een passie voor mobiele telefoons, ook heb ik als student communicatie & multimediadesign al veel geleerd op het gebied van webwriting. Ik zit in het tweede jaar van deze opleiding, ben 20 jaar oud en woon in Heerlen. Schrijven voor Mobile Cowboys lijkt me een ideale manier om deze kennis in de praktijk te brengen en tegelijkertijd te schrijven over mijn passie - een ideale combinatie! Naast mobiele telefoons heb ik ook veel interesse in digitale camera's, laptops en andere gadgets - stuk voor stuk onderwerpen waar ik met plezier over kan schrijven. Een andere grote hobby van mij is het maken van partypics. Dit heb ik een poosje gedaan voor partysite/community Tilllate maar doe dat tegenwoordig voor Clubjudge

Martijn Derks-Van Oers:
Mijn naam is Martijn Derks - van Oers, ik ben werkzaam in de gezondheidszorg. Ik ben al 33 jaar gefascineerd door technologie. De laatste tien jaar ook van mobiele apparatuur die het leven leuker, makkelijker, gezelliger maken. Ik heb zelf vele apparaten gehad of heb ze nog steeds. Denk daarbij onder andere aan gadgets en mobiele toestellen als de PS3, Wii, PSP, HTC Wizard, HTC Kaiser, iPhone 2G, iPhone 3G. Kortom ik ben op vele gebieden een actieve gebruiker en ik hoop dat jullie mijn postings hier met veel plezier lezen en informatief vinden. Ik heb er zin in!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.