Nieuws
30 december 2006 - Ron Smeets

Nieuwe Cowboy!

Op de valreep van het nieuwe jaar mogen we nog een nieuwe Cowboy begroeten. Menno Hoekstra van Clearsense heeft zijn eerste posting al 'binnen'.

Naast zijn blog-activiteiten voor MobileCowboys is Menno op dit moment bezig met afstuderen aan hoge school INholland Alkmaar. Hij doet daar onder andere onderzoek naar de mogelijkheden van mobile internet en mobile search bij het zoekmachine marketing bedrijf ClearSense.

Naast het volgen van alle nieuwe mobiele technologieën en trends heeft Menno nog twee andere grote hobby’s: basketbal en games. Zo heeft hij negen jaar gebasketbald bij een lokale verenging maar moest helaas stoppen vanwege een blessure aan zijn knie. Verder is hij ook nog een allround game freak en daar gaat natuurlijk ook de nodige vrije tijd in zitten.Gerelateerde links:
Google news nu ook op je mobiel customizable
Even voorstellen: Cowboy Chris
3333 postings over mobiele telefoons, gadgets en zo. . .
52 Seconden met de N93: The Movie
Even voorstellen: Cowboy Rick
Een mobiel gerucht? Meldt het ons!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.