Accessoires
15 maart 2007 - Ron Smeets

Nieuwe, compactere PSP op komst

De directeur van Sony Computer Entertainment in Engeland heeft in een interview met GamesIndustry de komst van een nieuwe verseie van de PSP bevestigd.

Volgens Ray Maguire wordt de nieuwe PSP kleiner, lichter en dus compacter dan het model dat inmiddels een jaar of twee op de markt is. De grootte van het display zou wel hetzelfde blijven.

Er gaan al geruime tijd geruchten rond over een vernieuwde PSP. Daarbij werd ook al gesproken over features als een camera, GPS en meer opslagcapaciteit.

Via: T3Gerelateerde links:
GSM versie van de PSP op komst?
Sony ontkent komst redesigned PSP in 2007
Eerste foto's van PSP met GPS
Eye Toy camera voor de PSP
Speel PSOne games op je PSP
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.