Geruchten
26 juli 2008 - Ron Smeets

Nieuwe BlackBerry Thunder in Parijs gesignaleerd?

Dat zou je temninste kunnen concluderen bij het zien van deze nieuwe plaatjes van de reeds veelbesproken BlackBerry Thunder (9500).

Daarop is namelijk onder andere te zien hoe met het toestel twee foto's van de Eifeltoren gemaakt worden. Natuurlijk kan het Parijse monument en wereldwonder ook in het display gephotoshopt zijn.

Hoe dan ook, deze nieuwe foto's tonen behalve een widescreen view van de multimedia player niet echt veel nieuws van het toestel. Maar het is warm, vakantie en dus komkommertijd ;-)))

Via: BlackBerrySYNCGerelateerde links:
BlackBerry Thunder's revolutionaire virtuele keyboard
BlackBerry Thunder loopt (nu al) vertraging op
Nieuwe foto's van de BlackBerry Thunder opgedoken
BlackBerry Thunder wordt de 9500
Nieuwe afbeelding van de BlackBerry Thunder
Ook een Full Touchscreen BlackBerry, de Thunder
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.