Geruchten
14 januari 2011 - Ron Smeets

Nieuwe BlackBerry Curve 'Apollo' gespot

De afgelopen uren zijn een aantal nieuwe BlackBerry modellen in het geruchtencircuit opgedoken. Over de BlackBerry Torch 2 schreef ik gisteravond laat al, maar dezlfde bron heeft ook een kiekje en specs van een nieuw Curve model weten te bemachtigen.

Zoals altijd gaat het ook nu weer om geruchten, maar als het klopt dan lijkt de nieuwe BlackBerry Curve 'Apollo' (codenaam) in ieder geval een stuk stijlvoller te zijn vormgegeven. En natuurlijk zijn ook de specs geupdate.

Gesproken wordt onder andere over:
- Quad-band GSM/GPRS/EDGE
- Tri-band UMTS/HSPA 7.2Mbps
- Bluetooth 2.1
- Wi-Fi b/g/n
- GPS
- NFC
- 512MB eMMC, 512MB RAM
- 5-megapixel camera met flits
- HVGA 480 x 360 display
- 1050 mAh accu
- Tavor MG-1 800MHz CPU
- BlackBerry OS 6.1
- 11mm dun

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.