Geruchten
23 juni 2010 - Ron Smeets

Nieuwe BlackBerry Bold gespot

Het is niet de eerste keer dat deze BlackBerry opduikt in het geruchtencircuit. In Januari zagen wel al een foto en enkele (vermoedelijke) specs van wat toen nog de BlackBerry 8910 / Atlas genoemd werd.

Inmiddels zijn er meer foto's (hieronder) van dit toestel opgedoken en daarop is onder andere duidelijk het Bold merk te zien. Gezien de ietwat goedkoop ogende plastic behuizing zou dit wel eens een eenvoudigere Bold variant kunnen worden, maar dat is pure speculatie. Bovendien kun je op de foto's natuurlijk niet alles zien.

Er gaan daarom ook geruchten dat dit een geupgrade versie van de Bold 9700 is, met een 5 megapixel camera, 512MB RAM en BlackBerry OS6. Enfn, we zullen moeten wachten op de eerste officiele berichten uit het kamp van BlackBerry om het zeker te weten. De foto's: BlackBerry-Bold-Atlas-k BlackBerry-Bold-Atlas-v BlackBerry-Bold-Atlas Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.