Nieuws
17 februari 2012 - Ron Smeets

Nieuwe Android ICS 4.0.3 ROM voor de Galaxy S II gelekt

Er was enkele weken geleden al een versie van de Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) ROM voor de Samsung Galaxy S II opgedoken in het 'download circuit'.

Nu is er een ietwat nieuwere versie gelekt. Deze zou iets soepeler werken en ook voor betere accuprestaties zorgen. Zoals altijd is het raadzaam voorzichtig om te gaan met dergelijke ROM's. Gebruik op eigen risico en bij twijfel: niet doen maar netjes wachten op de officiële update.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.