Nieuws
18 december 2012 - Ron Smeets

Nieuwe Android App voor Mobile Cowboys

Ik weet dat heel veel mobiele bezoekers van Mobile Cowboys hier al heel vaak om gevraagd, nee, geschreeuwd hebben ;-)) Nu is het dan toch eindelijk zover en ik ben er best trots op. Vanaf vandaag heeft Mobile Cowboys een Android App!

Die is, natuurlijk, gratis te downloaden in de Google Play Store. Verder hebben we ook de iPhone App vernieuwd. Ook dat was broodnodig. In de Android en iPhone app kun je natuurlijk het nieuws van Mobile Cowboys lezen, maar ook reacties plaatsen en artikelen delen via twitter, facebook, e-mail of linked-in.

De Mobile Cowboys Android app kun je hier downloaden (Google Play Store link). De iPhone versie vind je natuurlijk in de App Store (iTunes link). Probeer ze uit en mocht je opmerkingen hebben, dan hoor ik dat graag. Er wordt de komende periode nog volop gewerkt aan (kleine) aanpassingen zoals de beschikbaarheid van multi-page artikelen (dat is nu nog niet aanwezig).

De apps zijn gebouwd door Shareforce en de ontwikkeling van de applicaties was nooit mogelijk geworden zonder de bijzondere hulp en inzet van: John, Andreaa, Silviu, Edy, Jeroen, Bert-Jan, Joost, Boy en Evert. Ook de apps van onze zuster-cowboy-blogs zijn vernieuwd: Dutchcowboys [iPhone / Android] - Dutchcowgirls [iPhone / Android] - StyleCowboys [iPhone / Android].

Vereisten voor de iPhone zijn app: Compatibel met iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3de generatie), iPod touch (4e generatie), iPod touch (5e generatie) en iPad. Vereist iOS 5.0 of nieuwer. Voor Android is versie 2.2 of hoger vereist.

Screenshots van de Android App: Android-App-MC-a

Screenshots van de iPhone App: iPhone-App-MC-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.