Nieuws
13 juli 2011 - Redactie StyleCowboys

Nieuwe Andoid Market beschikbaar

Begin Februari schreven we al dat de Android Market een frisse update had gekregen. Voor mij persoonlijk was dit al even wennen, omdat de hele interface iets drukker overkwam. Maar terwijl ik net aan de nieuwe layout gewend ben, is Google wéér bezig met het uitbrengen van nieuwe update notificaties betreft de Android Market.

Het gaat naar mening van Google niet goed genoeg met de omzet van de Market. Daar moet deze update dus verandering in gaan brengen.

Helaas komt niet iedereen gelijktijdig in aanmerking voor de nieuwe Android Market, maar zou de update binnen nu en de komende weken bij iedereen beschikbaar moeten zijn. Maar om dit proces een beetje sneller te laten lopen kun je hier alvast de update handmatig naar je Android toestel downloaden. Let op: De update is alleen beschikbaar voor toestellen met Android 2.2 of hoger. Zelf heb ik de update alvast op mijn HTC Desire Z willen zetten, maar ik merkte dat ik een foutmelding kreeg op het moment dat ik de update vanaf mijn toestel download. Je moet hem dus eerst downloaden met je computer en vervolgens weer handmatig op je telefoon zetten.
EDIT: Ik heb een Direct link gevonden, nu moet je hem wel vanaf je telefoon kunnen downloaden.

Echter vraag ik me af of ik deze update wel wil installeren, omdat de nog 'drukkere interface' van de nieuwe Market mij niet direct een warm gevoel geeft. Verder wordt op het internet ook veel geroepen over een Windows Phone 7 look-a-like ;-) Bekijk en oordeel zelf... 

Via

Over de auteur: Redactie StyleCowboys
 
De redactie van Stylecowboys is te bereiken via redactie@stylecowboys.nl