Geruchten
08 augustus 2016 - Ron Smeets

Nieuwe afbeeldingen van de Sony Xperia XR, aka F8331

Over een paar weken, tijdens de IFA in Berlijn, zal Sony hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Xperia smartphone onthullen. Enkele weken geleden doken al enkele kiekjes van het toestel op.

Dit weekend kwamen daar een viertal (pers)renders bij waarin het toestel overduidelijk heel veel lijkt op dat uit de eerdere gelekte foto's. Volgens @onleaks, die de renders online zette, wordt dit de Xperia XR. Dat is althans een van de hashtags die hij erbij zette. Als dat klopt dan wordt het toestel dus een nieuwe telg van de X-Series familie.

Verder wist hij ook de afmetingen van het toestel te melden; 146.4 x 71.9 x 8.1mm. Als dat klopt dan wordt dit bepaald geen ultradunne Xperia. Meer nieuws, qua specs, over deze nieuwe Sony Xperia is er nog niet.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.