Geruchten
24 oktober 2014 - Ron Smeets

Nieuwe afbeeldingen van de Samsung Galaxy A5 gelekt Galaxy Alpha design lijkt ook te worden toegepast in goedkopere modellen

Een dag geleden doken de eerste 'live' foto's op van twee nieuwe Samsung toestellen die vermoedelijk als goedkopere varianten van de Galaxy Alpha gepresenteerd zullen worden; de Galaxy A3 en de Galaxy A5.

Inmiddels lijken van dat laatste toestel ook de officiele persafbeeldingen uitgelekt te zijn. Het zijn in ieder geval foto's zoals die vaker bij de officiele perspresentaties van Samsung toestellen meegestuurd worden. 

De vraag is nu wanneer Samsung de Galaxy A5 officieel zal onthullen en of de Koreaanse fabrikant dan ook meteen de twee andere goerdkopere modellen waarover gespeculeerd wordt, de A3 en A7, presenteert. Daarvan zijn tot nu nog geen 'perskiekjes' te zien geweest.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.