Geruchten
19 augustus 2008 - Ron Smeets

Nieuwe afbeeldingen van de Nokia N79 gespot

Dit zou een van de toestellen kunnen zijn die Nokia volgende week maandag gaat aankondigen. De N79 werd bovendien enkele maanden geleden al eens gespot.

Feit is wel dat deze nieuwe foto's afkomstig zijn van een Chinese bron dus het zouden natuurlijk ook de eerste plaatjes kunnen zijn van een fake N79 ;-)

UPDATE: Op steeds meer plekken wordt momenteel gespeculeerd over de echtheid van deze foto's. Mijn vermoeden dat ze wel eens fake zouden kunnen zijn lijkt dus bevestigd te worden.

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nokia N79, N85 en 5800 XpressMedia (Tube) gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.