Geruchten
24 augustus 2016 - Ron Smeets

Nieuwe afbeeldingen tonen de LG V20 in een doorzichtige cover De gelijkenis met de modulaire G5 is weer duidelijk zichtbaar

Van de LG V20 is officieel nog niet veel meer bekend dan dat dit tweede modulaire toestel van de Koreaanse fabrikant op 6 september het daglicht ziet en dat hij quad DAC audio aan boord heeft. LG heeft ook al geroepen dat het de eerste niet-nexus smartphone wordt met Android 7.0 Nougat. De afgelopen weken doken wel al wat afbeeldingen op waarin te zien was dat de V20 veel weg heeft van de LG G5; de eerste modulaire smartphone van de Koreanen.

Fabrikanten van hoesjes en covers willen zich nog wel eens laten verleiden tot het lekken van het design van een nieuwe smartphone. Zij krijgen meestal ver voor de lancering al tekeningen, met afmetingen en het design, van toestellen toegestuurd zodat ze kunnen beginnen met het ontwerpen en produceren van deze accessoires.

Zo doken de afgelopen uren dus enkele nieuwe afbeeldingen van de LG V20 op. Daarin is het toestel min of meer in volle glorie te zien met een doorzichtige, robuuste, cover er omheen. In tegenstelling tot de eerdere gelekte afbeelding zijn nu wat meer details van de duo camera en tweede display te zien.

Bovendien lijkt het er op dat de V20 uitgerust wordt met een speciale knop voor de bediening van de camera. Maar het kan ook het knopje zijn om de modules te ontkoppelen. Het zou in ieder geval een verbetering zijn mocht LG besluiten om die knop iets te verbeteren. Bij de G5 is dit namelijk een heuse nagelbreker ;)

Uiteraard zal nog moeten blijken of deze afbeeldingen de waarheid benaderen. Dat weten we op 6 september, maar ze zien er wat mij betreft behoorlijk overtuigend uit. Kijk zelf maar.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.