Geruchten
28 januari 2009 - Ron Smeets

Nieuwe afbeeldingen en specs Samsung B2100 opgedoken

Afgelopen weekend werd online al melding gemaakt van enkele nieuwe Samsung toestellen die waarschijnlijk in Barcelona aangekondigd zullen gaan worden.

Daarbij werd ook de B2100 genoemd en getoond. Vandaag zijn nog een paar afbeeldingen en een lijstje met specs van deze oersterke, water-, stof- en weerbestendige nieuwe Samsung opgedoken. Daaruit kunnen we in ieder geval concluderen dat het een low/mid-range model wordt. Gesproken wordt namelijk over een prijskaartje van minder dan 100 Euro.

Specs:

- Tri-band GSM (900/1800/1900) connectivity
- 1.7 inch 120×160 pixel kleurenscherm
- 1.3 megapixel camera
- FM Radio
- Bluetooth 2.0 en USB 2.0
- Zaklamp
- 10 MB geheugen
- microSD memory card slot
- Accu: 1000 mAh
- Afmetingen: 113×49x17.5 mm

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.