Geruchten
27 december 2011 - Ron Smeets

Nieuwe afbeeldingen en een video van de Nokia Lumia 900 ?

Er wordt al geruime tijd gespeculeerd over (een van) de volgende Nokia Windows Phone(s). Het toestel dat verreweg de meeste 'aandacht' krijgt is de Lumia 900 (aka Nokia Ace).

Dit toestel werd al een aantal keren gespot en de afgelopen uren is er weer wat nieuw 'bewijsmateriaal' opgedoken. Het gaat om een afbeelding (zie hieronder) waarop de Lumia 900, compleet met een aantal nieuwe kleuren, te zien is. Dat kan natuurlijk een photoshopje zijn. Er is echter ook een video ontdekt.

De video is afkomstig van het Engelse Windows Live team en daarin is een toestel te zien dat duidelijk groter is dan de huidge Lumia 800. Heel even zie je ook de achterzijde (na ca 10 seconden en aan het eind van de video). Daaruit zou je kunnen afleiden dat het inderdaad een Nokia is. Enfin, kijk zelf maar (voor zo lang het duurt, mocht de video op last van Nokia en/of Microsoft verwijderd worden).

Video viaAfbeelding via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.