Geruchten
21 februari 2014 - Ron Smeets

Nieuwe afbeelding van kleurrijke Huawei Ascend P7 gelekt

Onlangs publiceerde Huawei een teaser video voor een van haar nieuwe smartphones die in Barcelona onthuld zal worden. Dat filmpje had een wel heel erg hoog 'Chinese Namaak' gehalte, compleet met een iPhone achtig toestel er in.

Het beruchte @evleaks heeft vanavond een nieuwe afbeelding online gezet waarop de Huawei Ascend P7 te zien zou zijn. Als het plaatje en de eerdere lekken kloppen, dan wordt dat toestel in verschillende (pastel)kleuren op de markt gezet.

Het is dus niet de eerste keer dat de Huawei Ascend P7 uitlekt zo vlak voor het MWC los barst. Op de afbeeldingen die we tot nu toe gezien hebben lijkt het toestel niet echt veel op zijn voorganger. Enfin, over drie dagen, zondag namiddag, weten we het zeker.

Ascend-P7-Rumor Ascend-P7-Rumor-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.