Geruchten
01 november 2012 - Ron Smeets

Nieuwe afbeelding van de Sony Xperia Odin

Een Vietnamese bron heeft een (getekende) afbeelding van de Sony Xperia Odin op weten te duiken. Het is 't type afbeelding dat vaak door fabrikanten gebruikt wordt, maar daarom ook relatief makkelijk te photoshoppen dus. De bekende korrel zout en slag om de arm zijn dus zeker van toepassing.

Ook het feit dat de nieuw 'gevonden' afbeelding veel weg heeft van een eerdere gelekte 'live' foto van de Xperia Odin (ook een gerucht natuurlijk) wil niet al te veel zeggen.

Wie het 'vergeten' mocht zijn; de Xperia Odin wordt volgens eerdere geruchten Sony's antwoord op de Samsung Galaxy Note (II) en de HTC J Butterfly. Een Android smartphone met, onder andere, een 5(+) inch full HD scherm, quad core processor, 2GB RAM, 13 megapixel camera en 32GB geheugen. Laat maar komen, zou ik zeggen ;-)

Bron (Vietnamees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.