Geruchten
09 juni 2008 - Ron Smeets

Nieuwe afbeelding van de BlackBerry Thunder

Rond de introductie van de BlackBerry Bold deden ook al geruchten de ronde over een andere nieuwe BlackBerry met volledig touchscreen voorzijde en zonder fysiek qwerty toetsenbord, de Thunder.

De afbeelding hierboven dook dit weekend op en toont de zogenaamde BlackBerry Thunder plus een uitleg van de functies van diverse knoppen en toetsen.

Feit is dat zowel deze afbeelding, alsook de plaatjes die eerder al eens opdoken veel op elkaar lijken en dat maakt de kans dat deze geruchten waar zullen blijken te zijn alleen maar groter.Gerelateerde links:
Ook een Full Touchscreen BlackBerry, de Thunder
Touchsreen-only BlackBerry op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.