Toestellen
28 januari 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Acer Smartphones worden in Barcelona gepresenteerd

Dit zat er in feite natuurlijk al een hele tijd aan te komen. Acer heeft vlak ná het vorige Mobile World Congress immers Smartphone fabrikant E-Ten overgenomen.

Begin December volgden al de eerste geruchten dat Acer begin dit jaar (2009) enkele nieuwe Smartphones zou gaan introducernen en met de uitnodiging voor de perspresentatie in Barcelona op 16 Februari tijdens het MWC lijken die geruchten nu definitief bevestigd.

Op die uitnodiging staat namelijk letterlijk te lezen dat het onder andere gaat om de 'Smartphones Launch'. Hetgeen natuurlijk meteen impliceert dat Acer meer dan één toestel zal presenteren in Barcelona.

Nu maar even afwachten wanneer de eerste plaatjes en specs uitlekken ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.