Nieuws
11 januari 2010 - Ron Smeets

Nieuwe abonnementenstructuur T-Mobile

T-Mobile stopt vanaf vandaag met de verkoop van MyFaves en Flex abonnementen en introduceert gelijktijdig een nieuw Relax-abonnement.

De belangrijkste verandering is het feit dat de SMSjes en Belminuten van het nieuwe Relax abonnement vanaf nu 'onbeperkt houdbaar' zijn.

Daarnaast is er de mogelijkheid om Voordeelbundels aan het basisabonnement toe te voegen waarmee bellen, sms’en, internetten of gebruik maken van internationale diensten nog voordeliger is. De Voordeelbundels zijn maandelijks aan en uit te zetten.

Hendrik Kasteel, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: "Uit onderzoek is gebleken dat een kwart van de Nederlanders niet alle minuten en sms uit de bundel gebruikt. In het nieuwe Relax zijn de belminuten en sms onbeperkt houdbaar. Het is dus ook niet erg als mensen een paar maanden niet zoveel verbruiken. Die minuten en sms’jes blijven gewoon staan. Daarnaast kunnen klanten de Voordeelbundels toevoegen die maandelijks aan- en uitgezet kunnen worden om zo het abonnement helemaal op de persoonlijke wensen en situatie af te stemmen."

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.